60 års jubilæum og åbent hus på Riis Friplejehjem

Fredag den 31. august var der stor fest på Riis Friplejehjem. I anledning af, at Danske Diakonhjem kunne fejre 60 års jubilæum som sammenslutning, var der lagt op til en rigtig festlig eftermiddag på Riis Friplejehjem. Arrangementer blev kombineret med vores årlige åbent hus og markedsdag. Desuden var der lidt sportsdag ind over, som gav mulighed for at komme udenfor i det fantastiske sensommervejr. Og rigtig mange valgte at komme et smut forbi Riis Friplejehjem denne eftermiddag - enten for at få en af køkkenets super lækre bøfsandwiches og skønne kagebord, eller besøge de mange boder, som Givskud Kunstforum havde stillet op med i dagens anledning. Udenfor kunne man fornøje sig med forskellige sportsaktiviteter, såsom krabbefangning, dåsekast og heppe på de 2 "sportige" deltagere i Stjerneløb rundt om plejehjemmet. Hele arrangementet blev krydret med musik af Mandagsmusikanterne fra Horsens og Give Mandskor. 

En af årsagerne til, at vi kan sige tak for endnu en skøn eftermiddag på Riis Friplejehjem er, at Beboer- og pårørenderådet, Støtteforeningen, Kunstforum og frivillige yder en kæmpe indsats og bakker op om arrangementet. Der skal også lyde en stor tak til alle de velvillige sponsorer, som støtter vores tombola, og i høj grad er med til, at vi kan sætte overskuddet på ca. 13.800 kr hen til yderligere aktiviteter for beboerne.

Desuden siger vi tusind tak for den opmærksomhed plejehjemmet fik i form at blomster osv. i anledning af jubilæet.

Nedenfor er der lidt billeder fra eftermiddagen.

Forstander Poul Henning Larsen bød velkommen til jubilæumsarrangementet. Formanden for Beboer- og pårørenderådet Bernth Bech bød velkommen til markedspladsen.

Køkkenet solgte super lækre bøfsandwiches og senere diskede de op med de skønneste kager. Og der var godt gang i salget hele eftermiddagen.

Den musikalske underholdning blev leveret af Mandagsmusikanterne fra Horsens som Støtteforeningen har engageret, og Give Mandskor som rundede eftermiddagen af.

Der var stor opbakning til de mange aktiviteter udenfor og især "Stjerneløbet" var imødeset med spænding. Og trods "handicap" løb Susanne H. Klausen med sejren.

Udenfor var det garvede trekløver, Jørgen Worm, Jørgen Ravn og Thomas Iversen igang med at fremstille friskpresset æblemost. Og trods det er tidlig på sæsonen så var der masser af æbler og det smagte fantastisk.

 
 

Indenfor var spisestuen og dagligstuen fyldt op med boder, gættekonkurrencer og tombola. Det gav en rigtig fin markedstemning, medens man kunne nyde sin mad/kaffe og den musikalske underholdning.