Der har i de 2 første måneder af 2017 været rigtig mange fine arrangementer på hjemmet. Både de mere traditionelle og så noget helt nyt. Først i februar tog en flok mandlige beboere og personale på en ren "herretur" - kvinder var helt forbudt :-) Turen gik til Filskov kro, hvor der blev serveret en rigtig mandemenu og andet godt til ganen. Det blev til en rigtig hyggelig aften på den fine kro i Filskov. Det gik dog nogle af "kvinderne" på Riis lidt på, at herrerne sådan skulle ud for sig selv, så der blev lynhurtigt arrangeret en "dameaften" på Riis, imens herrerne var afsted. Og de havde også en rigtig god aften med fælles spisning og hygge.

Senere i februar var der indbudt til tøndeslagning - lørdag den 25. februar. Og der var igen i år helt fantastisk opbagning fra både beboere, pårørende og personale. Der var så mange fantasifulde og farvestrålende udklædninger - og det gjaldt både unge og gamle. Det er nok køkkenets skønne fastelavnsboller der trækker så mange til :-)

Så har der også været arrangeret fælles brunch på hjemmet i anledning af at vores ernæringsassistentelev - Mie - havde fået sit svendebrev. Det var et superflot ta' selv bord som Mie selv præsenterede - der var virkelig noget for enhver smag og god tid for alle til at nyde maden. 

Til sidst har der også været dilettant fra Kollemorten med stykket "Et skær af et sommerhus mareridt". Også en rigtig fornøjelig og hyggelig aften for både skuespillere og publikum. Se billeder fra de forskellige arrangementer nedenfor.

Mandehygge på Filskov Kro - 8 beboere og 8 personaler samlet i festligt lag - og med masser af blondinevitser - har vi hørt :-)

Så hygger damerne på Riis Friplejehjem medens herrerne er på tur.

Mogens Feldfoss præsenterer stolt fastelavnstønden, som han hvert år sørger for bliver malet i de flotteste farver - og både unge som gamle gik til tønden og gav den en ordentlig en.

Som billedet viser var der igen i år ikke grænser for den fantasi og opfindsomhed som både beboere, pårørende, personale og børn viste med mange farvestrålende udklædninger - det var så flot!

I anledning af at Mie har fået sit svendebrev og snart skal videre var der arrangeret fælles brunch for hele huset. Det var så lækkert og der var god tid til at nyde maden. Og Mie fik også en lille gave med på vejen.

Den 6. marts var der besøg af en flok amatørskuespillere fra Kollemorten. De opførte stykket "Et skær af et sommerhus mareridt", med mange forviklinger. En sjov aften som mange ser frem til og som har været en fast tradition igennem mange år.