Stor tilslutning til Efterårsfesten på Riis Friplejehjem

Den 9. november inviterede Riis Friplejehjem beboerne og deres pårørende til den årlige Efterårsfest, hvor hver beboer må invitere 2 pårørende. Ca 115 var der dækket op til i spisestuen og menuen var selvfølgelig andesteg og ris a l'mande, med en skøn hjemmelavet rødkålssalat. Anledningen denne dag er også at få valgt pårørende og beboere til vores Beboer- og pårørenderåd. Vi har 3 stabile beboere, som gerne tager et år mere i rådet, og fik valgt 2 nye pårørende ind i rådet: Keld Sørensen og Birgitte Ulbæk Dam. Når rådet har konstitueret sig den 20. november vil der ligge en ny oversigt på hjemmesiden. Nedenfor kan ses lidt billeder fra festen, hvor også vores nye aktivitetsleder Pia Ælmholdt og formanden for Støtteforeningen Hanne Højrup fortalte lidt. Og ikke mindst, så stod Steen Nielsen jo for hyggemusikken hele vejen igennem - og det gjorde han som sædvanlig helt perfekt. 

Stor ros til aktivitetsafdelingen, de frivillige og ikke mindst vores dygtige "blomsterdekoratør" Tanja for den flotte borddækning.

Dagens talere: Køkkenpigerne Anna og Daeng præsenterer menuen, Forstander Poul Henning byder velkommen, Aktivitetsleder Pia Ælmholdt og Formand for Støtteforeningen Hanne Højrup.

Nedenfor yderligere billeder fra eftermiddagen - bl.a. sørgede Vita og Steen for lidt god gymnastik mellem retterne.