Fastelavnsfest på Riis Friplejehjem 2016

Lørdag den 6. februar inviterede Riis Friplejehjem til fastelavnsfest kl. 14.00. Arrangementet var i år flyttet til lørdag - istedet for mandag - da skolebørnene ikke har fri så tidligt længere. Men det betød da også bare, at der mødte rigtig mange udklædte børn og voksne op. Foruden de friske beboere og personale der også var var klar til at slå katten af tønden. Mogens Feldfoss, "Oliesheiken",  havde igen i år malet den flotte fastelavnstønde som var hængt op mellem de 2 stuer. Og selvom der var rigtig mange til at slå på tønden, så nåede alle igennem op til flere gange. Og efter de hårde anstrengelser med at få tønden ned, bød køkkenet på sine skønne hjemmelavede fastelavnsboller. Og der var nok til at alle fik hvad de kunne spise!

Nedenfor er der lidt billeder fra arrangementet - og vi er enige om, at der var mindst 50 udklædte børn og voksne. Så tak for den flotte opbakning til alle.

Et samlet billede at alle de festligt udklædte børn, beboere, pårørende og personale.

Kattekongen blev gangsteren Jannik og Kattedronning blev Søren Dahl i flotteste 70ér stil.

Hvert år kårer vi også: Den sødeste - som var Johanne. Den grimmeste - som var søde Agnete. Og den sjoveste - som var Jørgen Hedeby.