Højskoleaften med Søren Ryge den 7. april 2016

Beboer- og pårørenderådet arrangerer årligt en højskoleaften i samarbejde med plejehjemmet. I år var det lykkedes at få Søren Ryge til at komme et smut forbi og underholde. Og kl. 19.00 var spisestuen også fyldt til bristepunktet med forventningsfulde beboere, pårørende, personale og andre, der havde lyst til at tilbringe et par timer i hans selskab. Og fra 1. sekund havde han også fanget alle med hans spændende og nogen gang rørende historier, om de mennesker han har mødt og nogen gange lavet tv udsendelser om.

I pausen var der kaffe og hjemmebagte boller og mulighed for at købe og få signeret en af hans bøger. Og man må sige at der var rift om bøgerne og en lille hilsen fra Søren Ryge.

Efter pausen var der næsten frit slag for at stille spørgsmål til Søren Ryge. Og han lod da også lidt sive om de kommende tv-udsendelser i år :-) Alt i alt en rigtig spændende aften, hvor der også var rig mulighed for at få rørt lattermusklerne. Der er helt sikkert flere der fremover vil følge med i Søren Ryges udsendelser.