Torsdag den 29. september var det tid til den årlige høstfest for beboere og personale på Riis Friplejehjem. Denne aften må man tage sin ægtefælle / kæreste / samlever med til fest på Riis. Det er en rigtig festlig aften - og musikken blev igen i år leveret at PH musik - Peter Birkedahl Hansen. Knap hundrede mennesker var der dækket op til i dagligstuen og spisestuen, og der var flot pyntet op med hjælp af de frivillige og Tanja stod for det flotte bordpynt. Og køkkenet sørgede også for at ingen behøvede at gå sultne hjem - der var buffet med græsk tema til hovedret og kagebuffet til dessert / kaffen. Aftenen fløj afsted med fællessange og boggie vuggie rundt mellem bordene. Og lidt dans blev det også til inden festen sluttede med en øl / vand kl. 21.30. Se billeder nedenfor.

En fyldt spisestue og dagligstue med feststemte mennesker i højt humør.

Der var buffet med græsk tema til hovedret og et meget lækkert kagebord til dessert. Denne aften var det Susanne, Hanne og Karina der tryllede i køkkenet.

Under spisningen sørgede PH musik for dejlig underholdning og spillede til fællessangene. Da han holdt pause blev vi andre sat i gang med en lille opgave - og nogen steder blev der tænkt så det knagede :-) 

Så blev det tid til at danse lidt, og det blev skudt i gang med en boggie vuggie rundt i dagligstuen og spisestuen i højt humør.

Og så blev der ellers danset - rigtig mange fik sig en lille svingom på gulvet mellem bordene. Og det uanset om man er til bens eller i kørestol :-)