Riis Festival 23. maj 2019

Det er tid for festivaller mange steder rundt om i landet, og det vil vi ikke stå tilbage for på Riis Friplejehjem. En skøn aften i maj fik Riis besøg af 2 store musiknavne, Egon fra Tørfisk, der havde taget sin søn med på guitar og så countrysangerinden Tamra Rosannes.

Festivallen startede kl. 17.00 hvor Egon og Lasse gik på scenen og spillede op til fællessang, men leverede også kendte sange fra Tørfisk og livet som fisker i Thyborøn. Vi kunne ikke få armene ned, som også en af sangene hed :-)

I pausen diskede køkkenet op med hjemmelavet kartoffelsalat, frikadeller, pølser og salat. Det smager da af sommer :-)

Herefter gik Tamra Rosannes på scenen. Og hun kunne virkelig synge spisestuen op, og det både med gode gamle kendte countrysange og så danske med et amerikanst islæt. Hun leverede blandt andet en super udgave af "Det var en lørdag aften" både på dansk og amerikansk. Hun kunne rigtig få smilene frem rundt omkring ved bordene. 

Efter at have fået høresanserne plejet, bød køkkenet på kaffe og en fantastisk lagkage med stikkelsbær. Og så var det allerede tid til at sige tak for en skøn aften i musikkens selskab, og stor tak til personale og pårørende som valgte at bruge en aften i selskab med beboerne på Riis Friplejehjem.