Støtteforeningen for Riis Friplejehjem

Støtteforeningens formålsparagraf:

"Indenfor de overordnede mål og rammer, at støtte Riis Friplejehjem mest muligt - gennem oplysningsvirksomhed - og eventuelt skaffe økonomiske midler, så der bliver mulighed for at øge aktiviteterne og samværet til gavn  for hele plejehjemmet."

Vi vil gerne gøre en lille forskel for beboerne på Riis Friplejehjem, og derfor arrangerer vi i samspil med plejehjemmets ledelse forskellige arrangementer, såsom kørestoletur, banko, sang- og oplæsningseftermiddage, festarrangementer, museumsbesøg, ja kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan støtte med.

Vi sender også ansøgninger om økonomisk støtte til forskellige fonde, og har fået flere respons.

I kan hjælpe os og Riis Friplejehjem ved at melde jer ind i støtteforeningen og derved være med til at give "stjernestunder" og gøre en forskel for beboerne i hverdagen.

Det koster 100,00 kr. om året i kontingent, som indbetales på kontonr. reg.nr. 9551 - konto 0003394514 (husk at skrive navn)

Send din adresse og tlf.nr. til : hindborgpoulsen@gmail.com eller pr. brev til næstformand Anne Dorte Hindborg Poulsen, Stadionvej 37, Givskud, 7323  Give

Formand: Hanne Højrup, tlf. 24416632